+32 487 995 885 geert@shotsbywolf.be
divider wolf

Het is weer een tijdje geleden dat ik nog eens een blogpost de wereld in heb gestuurd… bij deze breng ik daar graag verandering in. 

01

SAAL DIGITAL

Het perfecte portfolio album

Afgelopen vrijdag mocht ik voor de tweede maal een product van Saal Digital ontvangen. Een beetje vroeger dan verwacht, aangezien DHL blijkbaar niet graag zelf pakjes aflevert en dit liever over laat aan De Post. Anyway… Ditmaal mocht ik dus één van hun fotoalbums testen en dus heb ik mezelf daar met veel plezier op los gelaten met mijn portfolio.

Het resultaat kunnen jullie zien in de selectie van toegevoegde voorbeelden. Het is voor jullie (en Saal) natuurlijk interessant om te horen of ik tevreden ben over het eindresultaat. Ben ik dat? Absoluut! Als fotograaf leef je steeds in angst of een album al dan niet de juiste kleuren zal weergeven, dat het geen onrecht doet aan wat je maakt. Over de albums van Saal moet je je dus absoluut geen zorgen maken!

Heb je nu zelf interesse in een album, maar zou je graag eerst de kwaliteit er van weten? Neem dan gerust contact met mij op om het album en vooral de kwaliteit ervan te komen bekijken. Stuur hiervoor een mailtje naar geert@beardandbones.com en wie weet bezit jij binnenkort dan ook een briljant fotoalbum!

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven van alles waar we bij Beard and Bones aan werken? Of krijg je liever af en toe een nieuwtje over de sector of gratis tools in de bus? Drop je gegevens dan in onze MailChimp en ontvang regelmatig (of onregelmatig, naargelang de drukte) onze nieuwsbrief!

Ik heet je alvast welkom!

Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer je verschillende gratis goodies in je mailbox krijgt. Deze kunnen essentieel zijn voor een goede workflow, maar ook jouw creativiteit aanwakkeren of briljante ideeën over werelddominatie in jouw brein planten!