+32 487 995 885 geert@shotsbywolf.be
divider wolf

Niets is leuker dan op een maandag terug te blikken op de afgelopen week. En omdat het vorige week eentje was vol met verrassingen en fijne ontmoetingen blikken we er met veel plezier op terug.

01

NETWERKERS.BE

Netwerken voor gevorderden

Netwerken is ongelofelijk belangrijk. Zeker als je met je zaak vooruitgang wil boeken. Door toeval, en ook een beetje lef, ben ik in de netwerkersclub van Limburg terecht gekomen. Deze week was de tweede keer dat ik er naartoe ging om te netwerken en ook om foto’s te nemen. Ditmaal stond de meeting in het teken van Pasen. Vanaf nu mag ik me ook officieel lid en vaste fotograaf noemen voor de Limburgse afdeling van netwerkers.be.

Op 9 mei zal ik opnieuw aanwezig zijn om leuke beelden te maken.

02

ROSEHIP & RASPBERY

Contact voor het leven

Afgelopen donderdag leerde ik Lorena kennen. Zij is de bezieler van Rosehip & Raspberry, het bedrijf waarmee ze als interieurarchitecte aan het werk gaan. Wat we samen aan het uitwerken zijn, daar gaan we nu nog even geheimzinnig over doen. Het gaat alvast iets leuks zijn. Wat ik al wel kan meegeven is, dat we fan zijn van elkaars werk en huisstijl.

03

GRAFOC

Officiële Stageplaats

Sinds vorige week staat hier op mijn kantoor een mooie award te blinken (de eerste) aangezien Beard and Bones een Erkend Printmedia Stagebedrijf is. Met dank aan GRAFOC.be mogen de stagiairs zich nu aanbieden 😉