+32 487 995 885 geert@shotsbywolf.be

Uw product beter verpakken?

ASQ | Vision on labels

ASQ produceert al meer dan 25 jaar zelfklevende etiketten in alle mogelijke maten, vormen en kleuren. Hun ‘vision on labels’ is een vaste waarde op de markt. Om inzicht te krijgen in die visie, zijn we bij hen op bezoek geweest en hebben we een rondleiding op de werkvloer gekregen.

De toepassingen van de labels zijn enorm gevarieerd, van meerlagige etiketten die op verpakkingen van voedingswaren worden gekleefd, tot inleggers voor sigarendoosjes. De twee sectoren waar zij zich op focussen zijn ‘food and beverages’ en ‘warehousing and logistics’.

Wat ons is opgevallen? ASQ stelt alles in het werk om aan de eisen van de klant te voldoen. De voedingswaren- en drankensector bestrijkt het grootste deel van hun klantenbestand, ze zijn zelfs marktleider voor labels op flessen. Deze sector stelt uitdagende eisen aan een drukkerij. De traditionele offsetinkt is niet geschikt voor voeding door de sterke geur die deze met zich meedraagt, hier is waterbased inkt nodig.

De segmentspecialist van ASQ zorgt voor de oplossing op maat voor uw verpakking.

Voor deze cases heeft ASQ een segmentspecialist die perfect op de hoogte is van de trends en noden van deze sector. Op basis van zijn kennis wordt er gezocht naar de ideale manier om het label te drukken. Zo kun je dankzij ASQ genieten van de pure smaak van chocolade!

Naast deze technieken wordt er ook hard ingezet op het bereiken van de juiste kleur. ASQ zoekt naar de druktechniek die de exacte kleur uit de huisstijl van de klant kan realiseren.

De combinatie van verschillende technieken, de knowhow, specialisten en vriendelijkheid heeft ervoor gezorgd dat wij alvast fan zijn van de visie van ASQ.

 

Fotografie: website ASQ

For updates and branding advice

Thank you for taking interest in Beard and Bones. At this time we are working on a new website. While waiting let us ease your pain with a subscription form to our brand new newsletter. Two times a month we will give you an update on what has happened in our office and in the world of design and lettering.

Feel free to join. Welcome to our bad bad bearded pack!

It’s only a matter of time until you get stuffed with free goodies, essential for a good workflow, and interesting blog-posts on how you can make your business better.