+32 487 995 885 geert@shotsbywolf.be
divider wolf

Hey allemaal! We leven nog hier bij Beard and Bones. De laatste maanden zijn alleen wat hectisch geweest om posts en updates te maken. Deze blogpost geeft al een stukje mee.

01

SAAL PHOTOPRINT

Kwaliteit afwerking
voor fotografen

Afgelopen maand kreeg ik van SAAL-DIGITAL de kans om een test te bestellen van de één van hun producten. Daarom bestelde ik één grote en één kleine versie van hun Alu-Dibond fotoprints.

Enkele bevindingen: in eerste instantie is het opvallend dat dit weerom een digitale vorm is van fotoprints. Eentje meer in de massa van de online printservices. Los daarvan was het belachelijk gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. De app downloaden foto opladen en op bestellen klikken, meer is er niet aan.

Daarnaast is de levering heel snel gebeurd en krijg je de producten op een mooie manier afgeleverd. Ook al is de coördinatie tussen het doorgeven van de levering en de het leverbedrijf nogal slecht. DHL en De Post communiceren blijkbaar niet.

De afwerking van de producten is zeker in orde, alleen konden ze net zo goed bij Hema of Probo.nl geprint worden. Dit neemt niet weg dat ik enorm blij ben met de foto’s die ik heb kunnen laten afdrukken. Ze staan nu mooi te pronken op mijn kast.

02

INES & BRIAN

Huwelijksphotoshoot

24 mei was een mooie dag voor Ines & Brian. Die dag was ik getuige en fotograaf van één van de mooiste momenten van hun leven. Meer foto’s volgen later nog in een album.

03

JBC

Loads of work

Sinds 29 mei versterkt Beard and Bones de rangen van het digitale grafische team van JBC, dit nog tot 19 mei. Zo komt er een einde aan een enorm leuke periode van ontwerpen van webpagina’s, banners en nieuwsbrieven.

Op 21 augustus start er trouwens een nieuwe periode van veel werk… maar daarover later meer.

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven van alles waar we bij Beard and Bones aan werken? Of krijg je liever af en toe een nieuwtje over de sector of gratis tools in de bus? Drop je gegevens dan in onze MailChimp en ontvang regelmatig (of onregelmatig, naargelang de drukte) onze nieuwsbrief!

Ik heet je alvast welkom!

Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer je verschillende gratis goodies in je mailbox krijgt. Deze kunnen essentieel zijn voor een goede workflow, maar ook jouw creativiteit aanwakkeren of briljante ideeën over werelddominatie in jouw brein planten!