+32 487 995 885 geert@shotsbywolf.be

Services

Workshops and private lessen

Beard and Bones zal in de loop van het jaar een aantal workshops rond fotografie organiseren. Daarnaast kan je mijn natuurlijk ook boeken voor privé lessen, dit zowel voor fotografie als voor Photoshop, Illustrator en Indesign. Boeken kan via geert@shotsbywolf.be.

De prijs van de workshop fotografie is afhankelijk van de locatie, het aantal deelnemers en de duur. Bij de workshops en lessen zijn ook professionals welkom (dus fotografen, grafisch ontwerpers,…). De prijzen zijn inclusief BTW, behalve voor professionals (factuur op aanvraag).

Even wat mooie woorden

Neem het niet zomaar van me aan, luister naar mijn klanten.

Geert slaagt er in de kern van de boodschap gepast te ontwerpen en naar een helder en minimalistisch concept te vertalen. Geert staat voor een professionele aanpak in zijn vakgebied: hij houdt zich aan afspraken en is service-gericht. Dankzij zijn flexibele werkwijze hebben wij Geert al ontelbaar keer mee ingeschakeld als designer voor grotere designprojecten bij onze cliënten. Wij bevelen Geert dan ook van harte aan!

Liesbeth Vanobbergen en Kristof Bonnast

Zaakvoerders, WebFlowDesign | Didact | Fot'ooh!

Talentvol, professioneel, vriendelijk en een goede communicatie. Gewoon fantastisch om mee samen te werken. Zeer tevreden over het geleverde werk en eindresultaat 

Jullie Deffrasnes

Zaakvoerder, JuDeLovesYou